Kesä tulee ja juhlia sen myötä. Niinpä korustajan aika on mennyt mekkojen ompelussa. Tai nehän surauttaa nopeasti valmiiksi, mutta aika on mennyt sitten muuhun. Normien kotihommien lisäksi on tullut ulkoiltua ja elokuvissakin on tullut pitkästä aikaa käytyä. Kesän myötä blogi hiukan hiljenee, mutta koruja kuitenkin syntyy.

Tässä kuitenkin pari mekkoa. Musta-valko mekko on enemmän juhlava ja se saanee seurakseen suurehkot valkohopeiset korut. Olen aina pitänyt mustavalkoisesta pikkumustasta ja tuohon yläosaan laitoin vielä pitsiäkin. Mikään ompelija en ole, mutta sen verran olen aina ommellut, että jotakin syntyy. Haaveenani on edelleen se mallinukke ompelun avuksi.

Tuo marimekon ruhtinatar-kangas oli heräteosto. Mutta siitä tulikin oikein kaunis mekko. Värit ovat ihan syötävät. Pitihän siihen korut tehdä  -  tässä siis ruhtinatar korusetti. Täytyy myöntää, että tälläistä korua en ehkä olisi heti tehnyt, mutta luonnossa värit ovat kyllä oikein kivat. Tässä on myös käytetty lasisi mustia helmihattuja, eikä ollenkaan 'hopeaa'.