Tässä sitä sivuston muuta kaunista, eli meidän perheen komeat norjalaisuroot, Elvis (7v.) ja Velmu (7,5v.).
Elvis on Velmun eno ja onhan pojilla oikein rotukirjat ja viralliset nimetkin eli Blue-Viking Voyager ja Blue-Viking Champs Elysee ja ovat siis norjalaisia metsäkissoja. Joskus vuosia sitten kävimme näyttelyissäkin, mutta se harrastus sitten jäi, kun kisut nauttivat näyttelyitä enemmän kotielämästä. Kisuillamme on ulkotarha, johon pääsee kätevästi kodinhoitohuoneesta, mutta talviaikaa edes noilla norjalaisturkeilla ei ne oikein tarkene ulkoilla. Vielä neljä vuotta sitten meillä oli neljä kissaa, mutta nyt Nestori ja Noora ovat kisujen taivaassa elettyään molemmat lähes parikymmentä vuotta.
Velmu ja Elvis on todella kilttejä kisuja ja vaavimmekin tulee hyvin heidän kanssaan toimeen. Kovasti vaaviamme kiinnostaa silittää kisuja ja maistaakin heidän ihania turkkejaan.
Elvis on kaksikon äly ja Velmu on vain kaunis. Elvis avaa mm. kaikki ovet ja on onnistunut pyydystämään ympäriaidatussa tarhassaan, siis kattokin on verkkoa, kolme hiirtä ja yhden linnun (näistä olen nähnyt jäännökset). Hiiren täytyy olla aika itsemurhakandidaatti, jos tulee tarhaan, jossa on kaksi isoa kissaa…
Meillä ei koskaan ole yksinäistä, kun aina on vilinää, nytkin keittiön lattia on täynnä vaavin leluja ja kissat juoksee ympäri taloa.

Tässä siis Velmu, joka ottaa elämän relasti ja toisessa kuvassa ilvesmäinen Elvis.