Tulipa nyt tehtyä muutama kaulakoru. Muutama samantyylinen tuli tehtyä, mutta koskaan en taida kahta samanlaista tehdä.

 

Sinikello on kevyt vaijeriin tehty kaulakoru, jossa kellokukkalasihelmet ovat särölasihelmien kanssa. Kaveriksi tein myös sinikello korvikset.

 

 

Sinisessä unessa on kirkkaansinisiä ja turkoosinsinisiä makeanvedenhelmiä, muutama Swarovskin vaaleansininen helmi sekä Swarovskin kristallit. Hopeiset helmihatut ovat minusta erityisen kauniit. Tästä lukosta myös pidin kovasti. Nauhassa on lisäksi antiikkipatina helmiä sekä hopeasisussiemenhelmiä.

 

 

Meren aarre kaulakorussa on makeanvedenhelmiä, helmiäislasihelmiä, hopeasisussiemenhelmiä sekä antiikkipatina helmiä, sekä helmihattuja. Lukko on kaunis sydänlukko. Kaulakorulle kaveriksi tein myös rannekorun ja korvikset.

 

 

Unelma kaulakorussa on helmiäislasihelmiä, foliosisussiemenhelmiä, pitsihelmiä (oma nimitys tuolla hopeanväriselle koristehelmelle) sekä helmihattuja. Kaunis lukko tulee tässäkin korussa eteenpäin.

 

 

Arktinen tuli nimeksi tälle korulle. Se on pelkistetty ja vähäeleinen ja viileä. Siinä on erilaisia lasihelmiä metallihelmien kanssa hopeoidussa ketjussa. Minusta tuo uritettu hopeapallo oli oikein kaunis. Tämä oli kokeilu korukurssin jälkeen.

 

Talvisydämet korussa on pääosin helmiäislasihelmiä ja myös muutama siemenhelmiä sekä kristallilasihelmi. Koru oli jotenkin talvisen oloinen, ehkä tuo valkovoittoisuus. Pienet hopeoidut sydämet ovat tämän korun juttu. Tein koruun myös korvakorut.