Yritinpä jo aamulla tuoda nämä kuvat blogiin, mutta koneeni sammui, siispä uusi yritys. Tässä siis valmistuneita tilaustöitä.

Lumous –kaulakorussa yhdistyy pääasiassa helmiäislasihelmiä, viher- ja harmaasävyisinä. Joukossa on muutama makeanvedenhelmi, hopeasisussiemenhelmi sekä ’pitsihelmiä’. Lukon voi jättää eteen tai taakse. Lukossa on myös roikkumassa pieni korupiikkiin tehty helmikoriste. Samaan sarjaan valmistui myös rannekoru.

Pariisi –kaulaketju on helmiäislasihelmien ja makeanvedenhelmien yhdistelmä. Hopeoidut helmihatut, pari Swarovskin kristallia sekä siemenhelmet koristavat sitä. Värit ovat hyvin elegantit ja tässäkin lukkoa voi käyttää niin edessä kuin takana.

Primadonna rannekoru sai tilaustyönä seurakseen kaulakorun. Nämä ovat sirot ja kevyet korut, joissa koristeena on Swarovskin korulinkit, kristallit ja helmet.

Metsän helmassa –kaulakoru on monen eri vihersävyn yhdistelmä. Korussa on helmiäislasihelmiä sekä kivihelmiä (jaspista), siemenhelmiä  sekä antiikkipatina tynnyreitä. Korun lukko on oikein kaunis, ja siinä koreilee Swarovski-kristalli.

Neito –korusetti on suunniteltu nuorta neitoa varten. Se on ilmava ja kevyt makeanvedenhelmien ja ruusukvartsin yhdistelmä.

Karpaloiset settiin kuuluu korvakorut ja kaulaketju. Ne on koottu punertavansävyisistä helmiäislasihelmistä, makeanvedenhelmistä sekä särölasihelmistä. Koristeena on kauniita metallihelmiä sekä helmihattuja. Tässäkin korussa lukon voi halutessaan jättää eteen.

Arietta –kaulakoru on valmistettu makeanvedenhelmistä. Muutama Swarovskin ihanan sävyinen helmi on myös joukossa. Sävyt ovat hyvin juhlavat, kuten korukin muodoltaan. Nauhakiinnitys tuo koruun erilaisuutta. Tämä koru päässee maailmalle hienoihin tilaisuuksiin…

Unelmainen –kaulakoru on vaaleanpunasävyinen. Kaulakorussa on helmiäislasihelmiä, hopeasisussiemenhelmiä, pitsihelmiä (oma nimitys tuolla hopeanväriselle koristehelmelle) sekä helmihattuja. Tässäkin lukkoa voi pitää sekä edessä että takana.