Unohtuipa eilen ihan kokonaan nuo valkoiset ’pitsi’korvikset, jotka kanssa siemenhelmistä tein. Niihin on pakko tehdä kaula ja/tai rannekoru. Udine on niiden nimi.
Primadonna –setti tilaustyönä nyt vaaleanpunaisena. Oikein hento kokonaisuus. Huomasin, että edellinen Primadonna setti muuttui vahingossa primaveraksi, mutta kaunis nimi sekin.
Monza ja Ancora rannekorut ovat tummasävyisiä. Monzassa on mustia fasettilasihelmiä sekä jaspiksia ja kaunis Swarovskin korulinkki. Ancora –rannekorun tein ystävänpäivää ajatellen – siinä kuvioidun sydänhelmet, siemenhelmet ja Swarovskin helmi muodostavat harmonisen kokonaisuuden.
Torino –kaulanauha on tilaustyö ja se helmeilee syksyn väreissä. Siinä on helmiäislasihelmiä, hopeasisussiemenhelmiä sekä antiikkipatinahelmiä.
Capri- kaulakoru saa kaverikseen vielä korvikset ja rannekorun. Olen niin tiiviisti viihtynyt tilausten parissa, että päätin tehdä itselle sinisävyiset korut. Tässä on makeanvedenhelmiä, sinertäviä fasettilasihelmiä, siemenhelmiä, Swarovskin korulinkit sekä pari kristallia.
Postissa on odotettavissa toinen toistaan kauniimpia helmiä ja hopeaa, tuskin maltan odottaa.