Alkuviikko ei kulunut irti koruista, vaikka blogissa olikin hiljaisempaa. (Äsken kyllä päivitin uusi koruja). Oman osansa äipästä vievät nyt hiihtolomalaiset, jotka vaavin lisäksi ovat ilonani kotona. Heistä on myös hoitoapua ja vaavi viihtyy hyvin isojen sisarustensa kanssa. Äippätankkaukset kyllä tekee silti säännöllisesti.
Maanantai-illan ja puoli yötä tein korukirjaa, siis kuvakirjaa. Ensiksi tein vahingossa hieman pienen version ja vasta tilausvaiheessa huomasin, joten uusiksi kaikki vaan. Sitä ennen oli valokuvausprosessi, koska halusin kuvata myös helmiä (siis tälläisiä herkkukuvia helmistä, kuten yllä). Koruistahan mulla jo kuvat on. Nyt vaan odotellaan ensi viikkoon, jolloin saan korukirjani postissa. Käsi rasittui hiiren kanssa pelatessa ja seuraavana päivänä perunoiden kuoriminen sattui kovasti. Nyt käsijumpan jälkeen vaivat helpottavat.
Uusia helmiä on tullut postissa ja kävin myös ostoksilla. Illuusiokorut ovat suunnitelmissa ja sitä varten eilen tuli siimaa. Myös hopealaatta odottaa työstäjäänsä.
Niin ja hankin ’esittelysalkun’ eli työkalupakin, jossa voin sitten korujani kuljettaa esim. korukutsuille. Siitäkin voin kuvan tänne joskus laittaa.
Kiva, että on jo maaliskuu – ja vaavi täyttää tässä kuussa jo vuoden! Kamalaa, miten aika juoksee…