Tänään jatkoin vielä tilaustöiden parissa. Primavera-setti tilaustyöhön toteutui ensi kertaa myös korvakorut. Niiden toteutusta mietin jonkin aikaa, mutta päädyin sitten siemenhelmiin ja koristeeksi laitoin makeanvedenhelmet ja Swarovskin kristallit, kuten kaula- ja rannekorussakin. Tuota siemenhelmipujottelua täytynee harrastaa enemmänkin, koska niistä saa kivoja korvakoruja (ja toki kaikkea muutakin, kunhan vain kärsivällisyyttä ja taitoa riittää). Toisenkin korvisviritelmän jo eilen illalla kokeilin.
Pari vaaleanpunasävyistä korusettiä (kaulakoru ja korvikset) myös syntyi.
Palermo -setissä on helmiäislasihelmiä, fasettilasihelmiä sekä makeanvedenhelmiä. Koristeena kauniita hopeahattuja ja antiikkipatina ’pitsipalloja’. Nuo hieman violettiin vivahtavat makeanvedenhelmet ryhdittävät tätä korua.
Belluno -setissä on taas ruusukvartsia sekä tsekkiläisiä siemenhelmiä (niissä on kaunis hohde). Tässä setissä koristeena on Swarovskin black diamont kristalleja, hopeoituja helmihattuja sekä ’riipuksena’ Swarovskin korulinkki.
Ja korujen nimiä mietin taas hetken, mutta päätin ottaa käyttöön italialaiset kaupungit ja niitähän riittää. Italiaa olen harrastuksena opiskellut ja se on mielestäni kaunis kieli, maa on ihana ja ruoka hyvää…