Jälleen kunnon pakkasaamu!
Olin viikonloppuna pienellä korukurssilla. Hyviä niksejä tuli opittua ja toki mukaan tuli uusia helmiä ja muuta matskua. Nuo Cloisonne –pallot ovat kauniita. Pidän myös noista hopeisista pallukoista. Niitä on kiva yhdistellä helmien kanssa. Yhdessä pallukassa on pikku 'timantteja', jotka itse olen siihen liimannut. Oli vaikeaa valita, minkä värisiä 'timantteja' palloon valitsee. Seuraavaksi sitten on päätettävä, mihin tuon pallon käytän.
Noita rinkuloita – metallirenkaita – olen jo katsellut jonkin aikaa. Ovat vain aika kalliita. Nyt ostin pari pakettia hopeoituja sellaisia. Kurssilla aloitin tekemään näiden rinkuloiden ja ketjun yhdistelmää, mutta siihen haluan vielä lisätä pari juttua.
Noista kermankeltaisista isoista helmiäislasihelmistä – siis ’Margeista’ tein jo siis rannekorun. Jos tänään ehdin, niin kaulakoru olisi kiva tehdä.
Illallakin on hankalaa näperrellä näitä, kun tuo pikkuinen haluaa äipän viereensä…No tuleehan sitten nukuttua riittävästi, mikä on kanssa tärkeää tässä iässä, vaikka sitä ei aina muista.