Tilasin joku aika sitten erilaisia lehtiä ja kukkia sekä hedelmähelmiä. Nyt syntyi Imperia kaulakoru, jossa on siis sinisiä lasisia lehtiä ja kukkia, pari vuorikristallia sekä mattapintaisia kirkkaita lasihelmiä ja sinisiä siemenhelmiä. Hento koru vaikka kesäiltaan –sopii hyvin pellavavaatteiden kanssa. Korvakorut ovat myös tekeillä tähän.
Fabriano –kaulakoru jatkaa samalla linjalla eli kukkaputki jäi päälle. Tähän laitoin mustia lehtiä ryhdittämään sinisiä ja metallisia kukkia. Mukana myös muutama sinertävä marmoripintainen helmi. Korun taakse kiertää hopeanvärinen siemenhelmi. Nuo siniset kukkaset ovat muuten muovia!
Teramo –kaulakorussa kukat kukkivat jälleen. Nyt ollaan mustavalkolinjalla. Mustat lehdet, valkoiset kukkaset ja valkoiset lasihelmet ovat etuosassa pääroolissa ja korun takaosaan jää mustien siemenhelmien, valkoisten lasihelmien ja hopeamustalasihelmien yhdistelmä.
Siena –kaulakorun tein pariin kertaan, kun ensiksi tein sen liian suurista helmistä tuohon kivaan lukkoon nähden. Korussa on makeanvedenhelmiä, mattalasihelmiä (kirkkaita) sekä muutama hopeoitu pitsihelmi ja siemenhelmiä. Lukko on tämän korun juttu. Lukolla koru sidotaan eteen tai sitten lukon voi jättää pois ja korua voi pitää pitkänä kaulakorua ( ja lukkoahan voi käyttää muissakin koruissa samaan tapaan). Korun pituus on noin 100 cm.myyty
Sienatar –kaulakorussa on samoja helmiä, mutta lukkona on korulukko, jossa Swarovskin kristalli ja pituus on noin 48 cm.

 

Avellino –kaulakoru on tuulahdus kesästä. Siinä kukkivat akryylikukkaset, lisukkeena lasiset lehdet ja siemenhelmet. Tähän koruun tulevat myös korvikset. Näitä kukkia on minulla monta väriä, joten odotettavissa on lisää kukkakoruja. Tämä on erilainen ja erottuu varmasti.
Matera on rannekoru, jossa on fasettihiottuja lasihelmiä sekä makeanvedennuggetteja. Värisävy on mintunvirhertävä. Hopeanharmaa organzanauha koristaa tätä rannekorua. Näitä nauhajuttuja on tulossa lisää, kunhan ehdin.
Olbia –kaulakorussa on opaliitteja ja jaspiksia, siemen- ja marmorilasihelmiä. Edessä on ristiriipus (metallia) ja muut korunosat hopeoituja. Tämä koru ei ole tehty vaijeriin, vaan hopeapäällysteiseen kuparilankaan.myyty