Viikonloppuna tuli sitten vielä hopeiltua hopeatyökurssilla. Viikonloppu meni pääosin sahatessa lenkkejä, joita jo nyt kivasti eri kokoja. Lankaakin tuli hankittua kymmeniä metrejä, joten siinä saha sai heilua. Kovasti tuo hopean työstäminen innostaa. Nyt teen hopeasta koruja vain omaan käyttöön toistaiseksi, koska yli 10 grammaa hopeaa sisältävät korut vaativat leimat, (pitoisuus ja valmistaja), jos niitä myy. Hankinnassa on siis tarkka vaaka ja ehkä myöhemmin nuo leimaoikeudet, jos tästä oikein innostuu.

Oikein välinelaji tää homma kyllä on. Jospa haluaa saada korut kiiltäviksi, pitäisi rummuttaa eli kiillottaa. Onkohan hankintalistalla tulevaisuudessa myös kiillotusrumpu... Levyäkin tilasin, joten siihen on työkalut hankintalistalla.

Toisaalta oli kiva näpertää taas ihan vaan helmien kanssa, kun tuota hopeaa oli viikonlopu käsitellyt. Työn alla hopeasta on kuvassakin keskellä näkyvä ketjunpätkä - mato - niin kuin sen nimesimme kurssille. Se on oikeasti kuningatarverkkoa, millin langasta ja 3,5 veivillä tehty. Aika ihanan paksu siitä tulee. Siinä on kova työ, mutta se etenee hitaasti ja varmasti. Toisessa kuvassa on retro oili kaula- ja rannekorut ja korvikset. Minusta nämä olivat oikein ihanat ja suhteellisen nopeat tehdä.