Eipä ole viikonloppua sormet levänneet:
Trento –setissä on kaulakoru ja korvikset. Koruihin on käytetty korallihelmiä sekä säröakaatteja. Siemenhelmet toimivat välihelminä ja antiikkihopeoidut helmihatut ja kukkarondellit ovat tämän korun koristuksena. Korviksissa on isot korallihelmet ja kauniit helmihatut.
Bologna –kaulakorussa on punertavia lasihelmiä ohuessa hopeanvärisessä vaijerissa. Muutama antiikkipatinoitu pitsihelmi on löytänyt tiensä tähän koruun myös.
Como –settiin kuuluvat kaulakoru ja korvikset. Koru on tehty raparperin sävyisistä makeanvedenhelmistä sekä välihelminä on kauniin viinipunaisia siemenhelmiä. Antiikkihopeoidut lankakerät koristavat korua yhdessä parin Swarovskin helmen ja korulukon kanssa. Korua voi pitää joko lukko edessä tai sitten jos haluaa lukon taakse, niin eteen jää antiikkihopeoitu solmuhelmi koristeeksi. Korviksissa on makeanvedenhelmet sekä nuo lankakerät ja hopeisista lenkeistä tehdyt koristeet.
Elba –kaulakoru on tehty Swarovskin viininpunertavista helmistä, joihin kovin ihastuin, vaikka yleensä pidän vaaleammista sävyistä. Tsekkiläiset  siniset, kiiltävät putkihelmet muodostavat korun rungon. Muutama antiikkipatinoitu helmi ja helmihattu ovat tämän korun koristeena. Tähän kaulakoruun tein myös korvakorut, joista tuli mielestäni oikein kauniit. Niissä Swarovskin helmi on kauniissa helmihatussa ja roikkuu hopealenkeissä, aika simppeli, mutta kaunis.