Pari uutta kuvaa tässä vielä:

Metsänneito on koottu helmiäislasihelmistä, fasettilasihelmistä( olen jotenkin nyt ihastunut näiden helmien loistoon), hopeasisussiemenhelmistä, sekä metallisista korunosista. Taaskin salama hieman vääristää värejä, mutta tästä tuli mielestäni oikein kiva.

Harmonia - sitä on tässä korussa. Nimiä on joskus vaikea keksiä, joskus on jo nimi, johon sitten korun rakennan. Tämä vaikutti jotenkin sopusointuiselta ja rauhalliselta. Tässä koreilevat helmiäislasihelmet, huurretut fasettilasihelmet, kirkkaat fasettilasihelmet ja hopeasisussiemenhelmet hopeoitujen korunosien kanssa. Kokeilin tähän tuollaista säätövaralenkki-juttu, jotta pituutta voi säätää hieman.

Ilopillerihän se tässä! Ihanat makeanvedenhelmet hopeasisussiemenhelmien kanssa sekä hopeisia ja hopeoituja korunosia. Tähän varmaan vielä teen yhden ilopillerin roikkumaan johon... Tämä on siro, simppeli ja makee samalla kertaa.

Lumihiutale - koostuu posliinihelmistä, fasettilasihelmista, kirkkaista ja harmaasävyisistä hopeasisussiemenhelmistä. sekä metallisista korunosista. Tämä on kevyt kuin lumihiutale.

Huhtikuu koostuu fasettirondellilasihelmistä, makeanvedenhelmistä (ihanan kirkkaanvihreitä), kivisiruhelmiä, sekä hopeoidut korunosat.  Tämä jotenkin vaikutti huhtikuulta, jolloin luonto herää henkiin ja ruoho alkaa nousta maasta.

Sammalkruunussa on hopeisia helmimattuja (minusta aivan ihania) ja kivisiruhelmiä ja kivihelmiä. Väri on tummempi luonnossa.

Hillitty on tämä koru, vaikka siinä onkin kaksi vaijeria. Vaalenpunertavat ja harmaat hopeasisussiemenhelmet, kellertävät fasettilasihelmet (niitä mulla on monta väriä varastossa...) sekä jaspikset metallisten korunosien kanssa.