Teen koruja pääasiassa lasi-, makeanveden, puu- ja kivihelmistä. Jonkin verran myös akryyli tai muovihelmistä sekä huovasta. Metalliosat ovat pääosin hopeoituja, mutta jonkin verran teen koruja myös hopeasta. Minulla ei kuitenkaan toistaiseksi ole leimausoikeuksia, joten en myy yli 10 grammaa hopeaa sisältäviä koruja.

Korujen suuret hopeoidut/hopeanväriset  osat pyrin lakkaamaan pinnan kestävyyden parantamiseksi. Näin koru kestää kulutusta hieman paremmin ja hopeoidut osat eivät tummu niin herkästi.
 
Minulle on myyty kaikki hankkimani korunosat nikkelittömänä. Monet osat ovat myös lyijyttömiä. Korujen osat ostan kotimaisista kaupoista ja pyrin suosimaan myös oman alueen yrityksiä.
 
Testailen silloin tällöin korujen kestävyyttä. Tässä kategoriassa on kuvia mm. yhdestä testistä. Vaijerikoruissa käytän kahta kiinnityshelmeä, jotta kiinnityksestä tulee kestävämpi sekä myös päällyshelmiä suojaamaan kiinnityshelmiä. Samoin käytän vaijerinsuojia. Koruvaijerina käytän pääasiassa Beadalonin vaijereita, jotka ovat mielestäni hyvälaatuisia ja kestäviä. Tässä kategoriassa on myös kuvia korunteon vaiheista.