Hurmaava  makeanveden-, Swarovski- ja lasihelmet, antiikkipatinahelmihatut ja –helmet, hopeoidut/antiikkipatinoidut korunosat, pituus n.47 cm, .

Tämä hurmaavan värisistä helmistä tehty koru ei kuvassa pääse oikeuksiinsa. Sadepäivä ei ole kuvauksen kannalta kiva, pieni aurinko antaa aina loistetta kuvaan.

Nyt on käytännössä pari viikkoa vierähtänyt flunssassa, josta ekan viikon sairasti kuopuksemme ja kun äiti sitten perään sai saman taudin, ovat yöunet jääneet vähälle ja niinpä korublogissakin on ollut hiljaista. Harmi, että kauniit säät vierähtivät tuskaisessa olossa, mutta tuleehan näitä nättejä ilmoja vielä. Nyt alkaa jo hieman helpottaa (ehkä) ja sitten onkin kaikissa kevätprojekteissa kirimistä. Pihasta ovat yliotteen ottaneet rikkaruohot ja ne täytyy selättää, siitepöly on vallannut terassit, ikkunalaudat... ja omassa kunnossa on nyt sitten kaksin verroin nostamista lepäilyn (siis kotiäitihän ei lepää tai sairasta:), mutta kuntoilu on siis jäänyt ) vuoksi. Mutta koruja on jo syntynyt jälleen ja lisää tulee, vaikka sitten rikkaruohojen seasta.