Eilen vietimme naistenpäivää. Olen onnellinen, että olen nainen ja olen onnellinen nainen! Toki sen päivän kunniaksi piti tehdä koru, vaikka muu päivä kului Korustuksen osalta korujen nimilappujen laitossa ja pakkauksessa. Nyt on koruja varastossa jo aika kivasti ja ekat korukutsutkin on sovittu.
Mutta naistenpäivästä ja korusta. Idea syntyi juuri ennen jumppaan lähtöä ja ehdin naputella laattaan sanan nainen. Eka meni kyllä ihan metsään, mutta toinen laatta pääsi jumpan ja babyn nukkumisen jälkeisen työstön jälkeen koruksi. Alustavan innon tähän punsselointiin sain Helmetin sivustolta (http://blog.helmetti.fi/).  Ihan helppoa tuo ei ole ja minun laatoissani kyllä käsityönjälki näkyy ja selvästi.
Nainen riipusta voi käyttää puuvilla- tai nahkanyörissä tai sitten sen voi kiinnittää hopeaketjuun. Laatta on siis hopeaa, ja korukivinä on Swarovskin kristalli, korallihelmi, säröakaatteja ja ruusukvartsi, siis oikein naisellisilla sävyillä koristettu. Aikomuksena on tehdä pari muutakin laattaa samaa sarjaa – onhan tuota nainen sanaa aika monella eri kielelläkin…
Kaikki naiset, olkaa ylpeitä, että olette naisia ja miehet, olkaa ylpeitä, että on naisia!