Täytyi heti kokeilla näitä uusia ihania suuria hopeahelmiä - tulivat eilen postissa.

Itselle tästä tuli juhlakorusetti (ehkäpä myöhemmin saan tehtyä vastaavia myös myyntiin, jos kysyntää on). Nuo isot helmet ovat aivan upeita. Korvikset tein pienemmistä. Nyt vain täytyypi tehdä näihin sopiva mekko. Ehkä mustavalkoista ja hieman pitsiä. Unet jäävät taas lyhyiksi, kun ompelukone surraa...

Naapurissa rakennetaan ja vain muutaman metrin päässä makkaristamme jyllää kaivuri tai muu vehje päivittäin. Poitsu ei oikein voi nukkua terassilla ja toisella puolella on sitten liikaa aurinkoa. Sisätiloissa päikkärit jäävät lyhyiksi, joten äipän koruilut ei oikein suju entiseen malliin. No nuo koululaiseni leikkivät pikkuveljensä kanssa kyllä, joten nämä blogin päivityksetkin tässä hoituvat.

Lopuksi vielä pari kokeilua avainkortin(näitä aion jatkossa nimittää Kulkureiksi - siis tulee sanasta kulkukortti, olisiko avainnauhat sitten Avattaria...) tai avainten pidikkeeksi tuossa kuvassa. Yksi musta-harmaa-hopea on kehitteillä ja siitä tulee aika siro. Jotain erilaista haluasin niihinkin kehittää, kun nuo ovat aika perusmalleja. Kiinnityksessa on neljä puristushelmeä, joten näiden pitäisi olla kestäviä ja vaijerina on beadalonin 19-säikeinen 0,46mm vahva vaijeri. Tuota kortin kiinnittämistä mietin ja mietin edelleen. Nyt ratkaisuna on kännykkäkoruun tarkoitettu juttu, jonka lenksukka on helppo pujottaa erilaisiin korttipohjiin (on myös kestävä, olen testaillut). Avainnauhoihin tietenkin laitan sen 'lukon' tai mikä se on onkaan.