Tässä muutama uusi tekele:

Ajankohtainen rannekoru, jossa on valkoisia lasihelmiä, kristallilasihelmiä, hopeiset helmihatut ja tuollainen mustatimantti rondelli ja kai tuo on nugetti tuossa lukossa roikkumassa. Saakoon koru nimen lumijää.

Tämä on ruusupuu, jossa on ruusukvartsia, vahalasihelmiä, siemenhelmiä sekä paria erilaista helmihattua. Ruskeat helmet ovat kivihelmiä.

Tämä on taas sarjaa vihreät. Vihreä-mustia tsekkiläisiä lasihelmiä, kirkkaita kristallilasihelmiä, hopeoituja korunosia ja katseenvangitsijana on tuo Swarovskin korulinkki, jonka kiinnitin parilla vaijerilla, joihin laitoin  kirkkaita siemenhelmiä.

Tässä fuksianpunaisia makeanvedenhelmiä ja vahalasihelmiä sekä hopeoituja helmihattuja ja muita korunosia. Joukossa on myös pari kristallilasihelmeä.

Ja vihreää taas. Tsekkiläiset lasihelmet ovat pääosassa tässä rannekorussa. Pari Swarovskin kristallia on päässyt koristamaan suurta lasihelmeä. Lukossa roikkuu vahalasihelmen yllä Swarovskin kirkas kristallikalotti.

Vihreälinja jatkuu. Kuva ei tee oikeutta näille helmille. Nämä tsekkiläiset lasihelmet ovat oikeasti täyteläisen (eritoten nuo mattapintaiset) väriset.  Lenkkien vääntely vaatii vielä harjoittelua...